
Επέστρεψε ο Μέγκαχεντ, έτοιμοι οι οπαδοί για το συλλαλητήριο της Παρασκευής
Με τριήμερη καθυστέρηση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αμίρ Μέγκαχεντ, υποστήριξε ότι όφειλε να παραστεί σε κηδεία συμπαίκτη του από την εθνική ομάδα. Την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών και φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ.
66
Με τριήμερη καθυστέρηση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αμίρ Μέγκαχεντ, υποστήριξε ότι όφειλε να παραστεί σε κηδεία συμπαίκτη του από την εθνική ομάδα.
Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε, λέγοντας πως αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έτσι ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου δεν τον υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
Αντίθετα δεν πρόλαβαν να προπονηθούν οι διεθνείς Τόργκελε, Μπαλάφας και Ηλιάδης, που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη επίσης με καθυστέρηση, και έτσι την Παρασκευή θα μετάσχουν μόνο στο χαλάρωμα της ομάδας πριν αυτή ταξιδέψει για την Αθήνα εν όψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.
Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών και φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ, με αίτημα την εξεύρεση λύσης στο αδιέξοδο της ομάδας διοικητικό, ιδιοκτησιακό και οικονομικό. Τόπος συγκέντρωσης θα είναι η Πλατεία της Καμάρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έβρος: Εικόνες χάους και συμπλοκές μεταξύ Τούρκων οδηγών στις Καστανιές – Απίστευτη ταλαιπωρία στον συνοριακό σταθμό
- Γουιάνα: Ένα «τεράστιο κύμα» ανέτρεψε φεριμπότ που βυθίστηκε στον Ατλαντικό – Αγνοούνται 66 άνθρωποι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τι αλλάζει με τις επαφές στο κινητό μας – Το Google Contacts αποκτά νέα ενότητα
- Σακίρα και Τζάστιν Μπίμπερ ξεσήκωσαν το κοινό στο ημίχρονο του τελικού (vids)



