
Επέστρεψε ο Μέγκαχεντ, έτοιμοι οι οπαδοί για το συλλαλητήριο της Παρασκευής
Με τριήμερη καθυστέρηση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αμίρ Μέγκαχεντ, υποστήριξε ότι όφειλε να παραστεί σε κηδεία συμπαίκτη του από την εθνική ομάδα. Την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών και φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ.
66
Με τριήμερη καθυστέρηση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αμίρ Μέγκαχεντ, υποστήριξε ότι όφειλε να παραστεί σε κηδεία συμπαίκτη του από την εθνική ομάδα.
Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε, λέγοντας πως αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έτσι ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου δεν τον υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
Αντίθετα δεν πρόλαβαν να προπονηθούν οι διεθνείς Τόργκελε, Μπαλάφας και Ηλιάδης, που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη επίσης με καθυστέρηση, και έτσι την Παρασκευή θα μετάσχουν μόνο στο χαλάρωμα της ομάδας πριν αυτή ταξιδέψει για την Αθήνα εν όψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.
Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει το συλλαλητήριο των οπαδών και φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ, με αίτημα την εξεύρεση λύσης στο αδιέξοδο της ομάδας διοικητικό, ιδιοκτησιακό και οικονομικό. Τόπος συγκέντρωσης θα είναι η Πλατεία της Καμάρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ
- ΑΙ και εργασία: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως να μην σας κλέψει τη δουλειά, αλλά θα αλλάξει ριζικά το επάγγελμά σας
- Το «ChatGPT της Ρομποτικής»: Ρομπότ κερδίζει επαγγελματίες στο πινγκ πονγκ [βίντεο]
- Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε τη σύντροφό του – Βιντεοσκοπούσε τη στιγμή που τη σημάδευε με όπλο
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
- Μαρία Αποστολακέα: «Γέλα, Μαριώ! Κι ας σε δει όποιος θέλει!»




