
Αποφασιστικό τεστ για Σορεντίνο, Χιώτη με τον Αραμπατζή έτοιμο για την ευκαιρία
Η Πέμπτη είναι η κρίσιμη ημέρα για την εστία της ΑΕΚ, καθώς μετά την προπόνηση θα ξέρει ο Λορένσο Σερα Φερέρ εάν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Χιώτη και Σορεντίνο κόντρα στην ΑΕΚ (Σάββατο, 19:00). Στην αντίθετη περίπτωση ο Αραμπατζής δηλώνει έτοιμος να αγωνισθεί.
66
Η Πέμπτη είναι η κρίσιμη ημέρα για την εστία της ΑΕΚ, καθώς μετά την προπόνηση θα ξέρει ο Λορένσο Σερα Φερέρ εάν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Χιώτη και Σορεντίνο κόντρα στην ΑΕΚ (Σάββατο, 19:00).
Ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και την Πέμπτη αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα με πτώσεις, ενώ ο Χιώτης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Αραμπατζής δηλώνει έτοιμος να αγωνισθεί και «να αρπάξει» την ευκαιρία από τον Ισπανό τεχνικό.
Παράλληλα, ο Δέλλας αυξάνει καθημερινά τους ρυθμούς επανένταξης και, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει στην Ιταλία με τη Μίλαν για την πρεμιέρα του Champions League, ενώ ο Κονέ ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Αλεξόπουλος κάνει ατομικό πρόγραμμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια

