
Επέστρεψε ο Μόρις στην Παιανία, σε αναμονή ο Μπάκε άλλων έξι παικτών
Με τον Νασίφ Μόρις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη (21:00). Ο 25χρονος αμυντικός επέστρεψε από τη Νότια Αφρική και τέθηκε στη διάθεση του Χανς Μπάκε, που περιμένει μέχρι την Πέμπτη για να αποφασίσει σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει, καθώς απουσιάζουν ακόμη έξι παίκτες.
66
Με τον Νασίφ Μόρις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη (21:00)
Ο 25χρονος αμυντικός επέστρεψε από τη Νότια Αφρική και τέθηκε στη διάθεση του Χανς Μπάκε, που περιμένει μέχρι την Πέμπτη για να αποφασίσει σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει, καθώς απουσιάζουν ακόμη ο Αλέξανδρος Τζιώλης (εθνική Ελπίδων) και οι Νίλσον, Αντονσον, Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Ιβανσιτς.
Ωστόσο, τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται αφού και ο Γιάννης Γκούμας ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Μίκαελ Αντονσον που αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν για τους προκριματικούς του EURO 2008.
Ετσι, κι ενώ οι διεθνείς (Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μόρις) έκαναν ειδικό πρόγραμμα, οι μοναδικοί στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μπάκε είναι ο ανέτοιμος Βίκτορ (συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα) και ο Εκι Γκονσάλες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)

