
«Κατασκοπεία» σε τρεις χώρες, προσπάθειες να μεταπεισθεί ο Ζαγοράκης
Τη Νορβηγία, επόμενη αντίπαλο της εθνικής μας στα προκριματικά του euro 2008, θα κατασκοπεύσει ιδίοις όμμασι ο ότο Ρεχάγκελ την Τετάρτη. Ο Γιάννης τοπαλίδης θα βρεθεί στον αγώνα Βοσνίας-Ουγγαρίας, ενώ... ελληνικό μάτι θα δει και το Τουρκία-Μάλτα. Προσπάθειες να αλλάξει γνώμη ο Ζαγοράκης.
89
Καθώς η εθνική μας ομάδα δεν αγωνίζεται την Τετάρτη για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2008, το τεχνικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία να κατασκοπεύσει τους επόμενους αντιπάλους της και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για τη δυναμικότητα τους, όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού τους.
Ο Οτο Ρεχάγκελ θα παρακολουθήσει στο Οσλο την επόμενη αντίπαλο της εθνικής, Νορβηγία κόντρα στην Μολδαβία και ο συνεργάτης του, Γιάννης Τοπαλίδης, την αναμέτρηση της Βοσνίας με την Ουγγαρία στην Ζένιτσα.
Επίσης, απεσταλμένος του Ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρίσκεται στο παιχνίδι της Τουρκίας με την Μάλτα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Φρανκφούρτη λόγω της τιμωρίας της τουρκικής ομάδας.
Την ύστατη προσπάθεια κάνουν τόσο ο Οτο Ρεχάγκελ, όσο και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ με σκοπό να αλλάξουν τη γνώμη του Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να μην αποχωρήσει από την Εθνική, μετά τον επόμενο αγώνα με την Νορβηγία στις 7 Οκτωβρίου.
Αλλά, μέχρι στιγμής ο αρχηγός φαίνεται να μην πείθεται και να εμμένει στην αρχική του άποψη το παιχνίδι με τους Νορβηγούς να είναι το τελευταίο με τη γαλανόλευκη φανέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ
- ΑΙ και εργασία: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως να μην σας κλέψει τη δουλειά, αλλά θα αλλάξει ριζικά το επάγγελμά σας
- Το «ChatGPT της Ρομποτικής»: Ρομπότ κερδίζει επαγγελματίες στο πινγκ πονγκ [βίντεο]
- Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε τη σύντροφό του – Βιντεοσκοπούσε τη στιγμή που τη σημάδευε με όπλο
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
- Μαρία Αποστολακέα: «Γέλα, Μαριώ! Κι ας σε δει όποιος θέλει!»




