Για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα πέντε χρόνια συμφώνησε ο Φερνάντεζ με τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ και Ντανιέλ Φερνάντεζ έφτασαν σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τερματοφύλακα για ακόμα πέντε χρόνια. Ο Φερνάντεζ θα λάβει συνολικά για τα πέντε αυτά χρόνια ποσό περίπου 1.025.000 ευρώ.
66
ΠΑΟΚ και Ντανιέλ Φερνάντεζ έφτασαν σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τερματοφύλακα για ακόμα πέντε χρόνια.
Ο Φερνάντεζ θα λάβει συνολικά για τα πέντε αυτά χρόνια ποσό περίπου 1.025.000 ευρώ, που μεταφράζονται ανά έτος σε 162.500 για την φετινή σεζόν, 187.500 για την επόμενη, 200.000 για την τρίτη σεζόν, 225.000 για την τέταρτη και 250.000 για την τελευταία, εκτός των μπόνους.
Η πρόταση αυτή προς τον ποδοσφαιριστή θα μελετηθεί και θα προσυπογραφηθεί σύντομα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442