89

Στο πρόσωπο και τα λόγια του Διονύση Χιώτη αποτυπωνόταν η απογοήτευση που υπάρχει στην ΑΕΚ για τους βαθμούς που… έμειναν στο Ηράκλειο.

«Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από αυτό το αποτέλεσμα» είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δει τον Γιόζεφ Νουαφόρ να τον κεραυνοβολεί από μεγάλη απόσταση.

«Θέλαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να ρεφάρουμε την ισοπαλία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο ματς (σ.σ. με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική) και πρέπει να ξυπνήσουμε.

» Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάζουμε τα γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να το διορθώσουμε» προσέθεσε.

Από πλευράς ΟΦΗ, ο Κώστας Κωνσταντινίδης διαφώνησε:

«Η ΑΕΚ δεν έκανε κραυγαλέες ευκαιρίες και στο γκολ της προηγήθηκε φάουλ του Τσιρίλο. Αυτά τα φάουλ πρέπει να σφυρίζονται. Είναι δίκαιη η μοιρασιά».

Οσον αφορά στην πορεία του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα και τις δύο ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΑΕΚ, ο έμπειρος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ τόνισε:

«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με τον Ατρόμητο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Με την ΑΕΚ το αποτέλεσμα είναι θετικό, καθώς πρόκειται για ομάδα που πέρασε στο Champions League.

» Μεγάλα λόγια ας μην λέμε και να μην ξεχνάμε τα περσινά, που σωθήκαμε τελευταία στιγμή. Πρέπει να βλέπουμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr