
Νίκες για Έβερτον, Σίτι επί Λονδρέζων, δύσκολα Λίβερπουλ, Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τις νίκες της ημέρας πέτυχαν Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι στην premier league, επικρατώντας της Τότεναμ και της Αρσεναλ, αντίστοιχα. Η Λίβερπουλ επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 2-1. Η Μάντσεστερ Γ. νίκησε τη «νεοφώτιστη» Γουότφορντ με 2-1, λαχταρώντας στο φινάλε, ενώ η Τσάρλτον νίκησε 2-0 την Μπόλτον.
- Live από το in.gr/sports τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
71
Την πρώτη της νίκη στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο η Λίβερπουλ, στον αγώνα με τον οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης ημέρας στην premier league.
Με την… ψυχή στο στόμα, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ επικράτησε στο «Ανφιλντ» της Γουέστ Χαμ με 2-1, σε έναν αγώνα που θύμισε κάτι από τον περσινό τελικό του αγγλικού Κυπέλλου.
Τα «σφυριά» κατάφεραν να προηγηθούν μέσα στο «Ανφιλντ» στο 12ο λεπτό με τον Ζαμόρα, αλλά στη συνέχεια οι «κόκκινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Αγκερ (42) και Κράουτς (45).
Τα «σφυριά» δεν παραδόθηκαν αμαχητί και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Ρέινα κράτησε όρθια την ομάδα του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αποκρούοντας τα σουτ των Τέντι Σέριγχαμ και Κάρλτον Κόουλ.
Η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, κατάφερε να πάρει την τρίτη συνεχή νίκη χάρη στα τέρματα των Σιλβέστρ (12) και Γκιγκς (52). Στο 34ο λεπτό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντάμιεν Φράνσις για τους γηπεδούχους, που είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 93 .
Τις νίκες της ημέρας, όμως, πέτυχαν η εκπληκτική εφέτος Έβερτον και η Μάντσεστερ Σίτι. Τα «ζαχαρωτά» επιβλήθηκαν της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο με 2-0 και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «πολίτες» πέτυχαν την «παρθενική» νίκη τους στην εφετινή διοργάνωση, επικρατώντας στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» της Αρσεναλ με 1-0, που σημείωσε ο Μπάρτον με πέναλτι στο 41.
Με τους «σίτιζενς» αγωνίστηκε για λίγα λεπτά ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στη θέση του Ντίκοφ στο 86.
Σημαντική νίκη πέτυχε και η Τσάρλτον, η οποία εκμεταλλεύτηκε την απογοητευτική εμφάνιση της Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου και πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη στα δύο γκολ του Ντάρεν Μπεντ.
Η Γουίγκαν πέτυχε την πρώτη νίκη της στη σεζόν, καθώς μετά από σκληρή προσπάθεια κατάφερε να ρίξει στο… καναβάτσο την Ρέντινγκ (1-0). Την πρώτη της νίκη πέτυχε και η Φούλαμ (1-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (3η αγωνιστική):
Τσάρλτον – Μπόλτον 2-0 (65 πεν., 85 Μπεντ)
Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουν. 1-0 (40 Μπούλαρντ)
Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 2-1 (42 Αγκερ, 45 Κράουτς-12 Ζαμόρα)
Τότεναμ – Έβερτον 0-2 (54 αυτ. Ντάβενπορτ, 66 Τζόνσον)
Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γ. 1-2 (34 Φράνσις-12 Σιλβέστρ, 52 Γκιγκς)
Γουίγκαν – Ρέντινγκ 1-0 (38 Χέσκεϊ)
Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ 1-0 (41 πεν. Μπάρτον)
Την Κυριακή
Αστον Βίλα – Νιούκαστλ
Μπλάκμπερν – Τσέλσι
Και την Δευτέρα
Μίντλεσμπρο – Πόρτσμουθ
Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
Μάντσεστερ Γ. 9
Εβερτον 7
Γουέστ Χαμ 4
Πόρτσμουθ 4
Μπόλτον 4
Αστον Βίλα 4
Λίβερπουλ 4 (2αγ)
Φούλαμ 4
Μάντσεστερ Σίτι 4
Νιούκαστλ 3 (1αγ)
Τσέλσι 3
Μίντλεσμπρο 3
Τότεναμ 3
Γουϊγκαν 3 (2αγ)
Ρέντινγκ 3
Τσάρλτον 3
Αρσεναλ 1 (1αγ)
Σέφιλντ Γιουν. 1
Γουότφορντ 1
Μπλάκμπερν 1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)





