
Δυνατή και ευρωπαϊκού επιπέδου ο Παναθηναϊκός, λέει ο προπονητής της Μέταλουργκ
Δυνατή ομάδα, ευρωπαϊκού επιπέδου, από τις πλουσιότερες της Ελλάδας χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Μέταλουργκ Ζαπορίζια, Σεργκέι Γιατσένκο. Προσέθεσε όμως ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να προκριθεί στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA.
89
Ειδικότερα, με δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της ουκρανικής ομάδας, π Γιατσένκο τόνισε:
«Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης υπήρχαν ισχυροί αντίπαλοι, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Δεν περιμέναμε να συναντήσουμε κάποια αδύναμη ομάδα.
» Κληρωθήκαμε απέναντι σε μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πλουσιότερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και έχει καταλήξει στο σύστημα που παίζει.
» Η αθηναϊκή ομάδα έχει πλεονέκτημα απέναντι στη Μέταλουργκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όλες μας τις δυνάμεις.
» Δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ελληνική ομάδα. Σίγουρα κάποιος από το τεχνικό τιμ ή εγώ προσωπικά θα προσπαθήσουμε να παρακολουθήσουμε κάποιο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον αντίπαλο και να βγάλουμε συμπεράσματα για την αρχική του ενδεκάδα.
» Είναι πολύ πιθανό να ρωτήσουμε τον Όλεγκ Μπλαχίν και τον Όλεγκ Προτάσοφ, που έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα».
Τέλος, ο προπονητής της Μέταλουργκ Ζαπορίζια έκανε λόγο και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του:
«Η παρούσα μεταγραφική πολιτική της ομάδας περιορίζεται στην αναζήτηση ποιοτικών παικτών που είναι όμως ελεύθεροι. Αν βρούμε κάτι καλό, θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ
- ΑΙ και εργασία: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως να μην σας κλέψει τη δουλειά, αλλά θα αλλάξει ριζικά το επάγγελμά σας
- Το «ChatGPT της Ρομποτικής»: Ρομπότ κερδίζει επαγγελματίες στο πινγκ πονγκ [βίντεο]
- Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε τη σύντροφό του – Βιντεοσκοπούσε τη στιγμή που τη σημάδευε με όπλο
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
- Μαρία Αποστολακέα: «Γέλα, Μαριώ! Κι ας σε δει όποιος θέλει!»




