
Δέκα ημέρες εκτός γηπέδων ο Μπούτινα, αισιοδοξία για επάνοδο του Καστίγιο
Δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Μπούτινα, καθώς από το χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό με τον Θρασύβουλο στο μάτι προκλήθηκε αιμορραγία. Αντιθέτως, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων θα δοκιμάσει να μπει την Τετάρτη ο Καστίγιο. Με 2.700 οπαδούς οι «ερυθρόλευκοι» στη Νέα Σμύρνη.
66
Δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Τόμισλαβ Μπούτινα, καθώς από το χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό με τον Θρασύβουλο στο μάτι προκλήθηκε αιμορραγία και θα πάρει τελικώς την Τετάρτη από το Γενικό Κρατικό Αθηνών, αφού θα πρέπει να ολοκληρώσει κάποιες εξετάσεις.
Κάτι, που σημαίνει ότι ο Τροντ Σόλιντ δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Αντιθέτως, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων θα δοκιμάσει να μπει την Τετάρτη ο Νέρι Καστίγιο, που δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ματς.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ουαντού, σε αντίθεση με τον Μάρκο Νε που έχει υποστεί διάστρεμμα.
Με 2.700 οπαδούς τους θα αγωνισθούν οι «ερυθρόλευκοι» στη Νέα Σμύρνη. Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Καραϊσκάκη» από το απόγευμα της Τετάρτης και θα κοστίζουν 25 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη
- Μαγιόρκα: Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού οδήγησαν σε άγρια επεισόδια με την αστυνομία
- Τσουχτερά πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα – Φτάνουν τα 2.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο
- Η επιστολή του Εμπαπέ προς τους φιλάθλους της Γαλλίας: «Θα πονάει για καιρό ότι δεν πήραμε το Μουντιάλ» (pic)
- Γιατί υποχωρούν οι πολιτικές «Ποικιλομορφίας-Ισοτιμίας-Συμπερίληψης» στις εταιρείες των ΗΠΑ;
- Δήμος Αθηναίων: 20 νέα μικρά απορριμματοφόρα

