
Σοκ στη Βιγιαρεάλ, εκτός ο Πιρές για έξι μήνες – Νοκ άουτ και ο Μπαράχα της Βαλένθια
Χωρίς δύο από τα μεγάλα τους όπλα θα αναγκαστούν να αγωνιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ. Και αν για τις «νυχτερίδες» το κενό του Ρούμπεν Μπαράχα χρήζει κάλυψης για δέκα εβδομάδες, στη Βιγιαρεάλ θα κάνουν καιρό να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού του Ρομπέρ Πιρές, που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
71
Χωρίς δύο από τα μεγάλα τους όπλα θα αναγκαστούν να αγωνιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ. Και αν για τις «νυχτερίδες» το κενό του Ρούμπεν Μπαράχα χρήζει κάλυψης για δέκα εβδομάδες, στη Βιγιαρεάλ θα κάνουν καιρό να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού του Ρομπέρ Πιρές, που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
Ο Γάλλος μέσος, πρώην παίκτης της Αρσεναλ, υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν.
Ο Πιρές, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιγιαρεάλ στο τέλος της περυσινής περιόδου, τραυματίστηκε στη διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας με την Κάντιθ.
Αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο αγωνιστικό «πλήγμα» για τον ισπανικό σύλλογο, μετά τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός διεθνής αμυντικός θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός γηπέδων για επτά μήνες, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο δεξί γόνατο.
Εν τω μεταξύ, περίπου δέκα εβδομάδες εκτός δράσης θα παραμείνει ο Ρούμπεν Μπαράχα. Ο 31χρονος Ισπανός διεθνής μέσος της Βαλένθια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μετά από ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς.
Μια ζημιά που θα τον κρατήσει εκτός «μάχης» από τον αγώνα ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ για το γ προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί δηλαδή όπου από τον ισπανικό σύλλογο θα απουσιάσουν και οι Ασιερ Ντελ Όρνο και Ρομπέρτο Αγιάλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μπούτσκος: «Θα πρέπει να πολεμήσουμε για να επιστρέψουμε με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»
- ΗΠΑ εναντίον Ιράν: Η σύγκρουση μεταφέρεται στον Ινδικό Ωκεανό και το διπλωματικό αδιέξοδο βαθαίνει
- Αλ. Χαρίτσης: Ωδή στο ρουσφέτι στη Βουλή – Η ΝΔ έχει την ευθύνη του πελατειακού κράτους
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κέρδισαν δημοψήφισμα για τον εκλογικό χάρτη στη Βιρτζίνια – Νοθεία καταγγέλλει ο Τραμπ
- Ανδρουλάκης: Δείγμα παρακμής – Το σχόλιο για δημοσίευμα περί κρυφών δημοσκοπήσεων και εκπλήξεων
- Μέσα στο κορυφαίο αεροδρόμιο του κόσμου – Καταρράκτες, ρομπότ και απόλυτη ταχύτητα


