
Σεισμική δόνηση 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο τη Χαλκίδα το βράδυ της Τετάρτης
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 9.55 το βράδυ της Τετάρτης και έγινε αισθητός στο Λεκανοπέδιο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο 47χλμ βόρεια της Αθήνας, στην περιοχή της Χαλκίδας.
30
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης και έγινε αισθητός στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,6 Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στη Χαλκίδα.
Εξάλλου, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 Ρίχτερ με επίκεντρο 47χλμ βόρεια της Αθήνας και 14χλμ ανατολικά της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10χλμ βόρεια του Αλιβερίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
- Ρίνγκο Σταρ: Τα λάθη, η σκηνή, τα «ναι» στη μαριχουάνα και τα «όχι» στην πίτσα
- Γιατί δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με την επιτυχία;
- Χόλιγουντ: Διάσημοι ηθοποιοί αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount – Warner Bros


