Ο Ατρόμητος απέκτησε τον Σχίζα και τον παραχώρησε δανεικό στην Λαμία
Ο Ατρόμητος απέκτησε τον 20χρονο αριστερό μεσοαμυντικό Αντώνη Σχίζα, που αγωνιζόταν στον Ακράτητο. Ο νεαρός θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο στην Λαμία, καθώς δεν χωρά για εφέτος στα πλάνα του Παράσχου. Ο τελευταίος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο 3-1 επί του Ηρακλή.
Ο Ατρόμητος απέκτησε τον 20χρονο αριστερό μεσοαμυντικό Αντώνη Σχίζα, που αγωνιζόταν στον Ακράτητο και πέρυσι είχε πέντε συμμετοχές με τον σύλλογο των Ανω Λιοσίων στην Α Εθνική.
Τον νεαρό γνωρίζει καλά ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Τόλης Αποστόλου, που τον είχε ποδοσφαιριστή στην ομάδα νέων του Ακράτητου.
Ο Σχίζας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, αλλά θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στη Λαμία, αφού δεν «χωράει» στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου για εφέτος.
Εν τω μεταξύ, το 3-1 επί του Ηρακλή στο φιλικό της Τρίτης γέμισε ικανοποίηση τους «κυανόλευκους». Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση όλων των παικτών και βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Σε αυτό παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Δημήτρη Γελαδάρη, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Ο Γιάννης Λαζανάς έχει ένα σφίξιμο στους κοιλιακούς αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ ο Παναγιώτης Κόρμπος επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου (20:00) με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.