
Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Απόλλωνα Αθ. αλλά αγωνιά για τον τραυματισμό του Γκονσάλες
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Αθηνών στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που έγινε στην Παιανία, ο τραυματισμός όμως του Έκι Γκονσάλες προβληματίζει τους «πράσινους». «Θα είναι απώλεια αν ο τραυματισμός του αποδειχτεί σοβαρός» τόνισε ο Μπάκε.
89
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Αθηνών στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που έγινε στην Παιανία, ο τραυματισμός όμως του Έκι Γκονσάλες προβληματίζει τους «πράσινους».
Ο Αργεντινός αποχώρησε από τον αγώνα στο 51ο λεπτό, όταν το πόδι του έδειξε να «κολλάει» στο χορτάρι και να τραυματίζεται στο γόνατο. Έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας και υποβασταζόμενος, ενώ αναμένεται η διάγνωση της κατάστασής του μέσω μαγνητικής τομογραφίας.
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος που περνάει σίγουρα σε δεύτερη μοίρα, ο Χανς Μπάκε πειραματίστηκε αρκετά στον αγώνα, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά από την έλευσή του στο «τριφύλλι» το σύστημα 4-4-2, δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχει κατασταλάξει όχι μόνο σε βασική ενδεκάδα, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται ο νέος Παναθηναϊκός.
Στην αρχική ενδεκάδα ο Σουηδός τεχνικός εμπιστεύτηκε τον Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Αντονσον και Κώτσιο στο κέντρο της άμυνας, Νίλσον και Σέριτς σε δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, Μπίσκαν και Αντριτς ήταν τα αμυντικά χαφ, με τον Λεοντίου αριστερά στο κέντρο και τον Χαραλαμπίδη δεξιά.
Στην επίθεση αγωνίστηκε ο Φάνης Γκέκας, που φαίνεται να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε με παρτενέρ τον Παπαδόπουλο.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Χαραλαμπίδη και κεφαλιά του Μπίσκαν.
Στο 33ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Τζελόσι, ενώ στην επαναφορά ο Μπίσκαν δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
«Ο Γκονζάλες είναι παίκτης-κλειδί. Θα είναι απώλεια αν ο τραυματισμός του αποδειχτεί σοβαρός» τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Χανς Μπάκε, κάνοντας αισθητή την αγωνία του για την κατάσταση του παίκτη.
Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς (46 Εμπεντε), Νίλσον (46 Βύντρα), Σέριτς (45 Δάρλας),Κώτσιος(45 Μόρις), Αντονσον, Αντριτς (46Τζιόλης), Μπίσκαν (46 Γκονσάλες, 52 Στάθης), Λεοντίου (46 Θεοδωρίδης), Χαραλαμπίδης (46 Τσίγκας), Παπαδόπουλος (46 Ρομέρο), Γκέκας (46 Μάντζιος)
Απόλλων Αθηνών: Τζελόσι, Κονέ, Μίλλα, Εμποχ, Γουλέτας, Μωυσιάδης, Χωριανόπουλος, Καντάς, Σταμπούλης, Σκοπελίτης, Λαζάρου
* Ο Φίλιππος Μπολοβίνης αναλαμβάνει υπεύθυνος εκγύμνασης των τερματοφυλάκων και ο Γράμμος Ιωάννης προπονητής των ακαδημιών, σε άμεση συνεργασία με τον Χανς Λάϊτερτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ



