
Ο Πανιώνιος απέκτησε για τρία χρόνια τον Σεκού Μπερτέ-Ήττα από την Μακάμπι Χάιφα
Παίκτης του Πανιωνίου είναι και «με τη βούλα» ο 29χρονος αμυντικός Σεκού Μπερτέ για τα επόμενα τρία χρόνια. Στο μεταξύ, η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν ηττήθηκε με 1-0 από τη Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό αγώνα που έγινε την Κυριακή.
66
Παίκτης του Πανιωνίου είναι και «με τη βούλα» ο 29χρονος αμυντικός Σεκού Μπερτέ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η «λακωνική» ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει τα εξής: «Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια ο Σεκού Μπερτέ.
Ο εικοσιεννιάχρονος αμυντικός έχει γεννηθεί στο Μαλί, αλλά είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου» ήταν η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ.
Στο μεταξύ, η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν ηττήθηκε με 1-0 από τη Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό αγώνα που έγινε την Κυριακή. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 49 ο Πόγκολι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
