Δεν θα έλεγε όχι ο Σόλιντ για τον Σαλπιγγίδη, δυσκολεύει η περίπτωση Ζε Ρομπέρτο
Την επιθυμία του για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εξέφρασε ο Τροντ Σόλιντ. «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση αν η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σίγουρα δεν θα έλεγα όχι αν μου τον πρόσφεραν» είπε χαρακτηριστικά. Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Ζε Ρομπέρτο δυσκολεύει για τον Ολυμπιακό.
Την επιθυμία του για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εξέφρασε ο Τροντ Σόλιντ.
«Δεν έχω κάποια πληροφόρηση αν η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σίγουρα δεν θα έλεγα όχι αν μου τον πρόσφεραν» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
«Στο ποδόσφαιρο οι μεταγραφές σταματούν όταν λήξει η προθεσμία. Φυσικά και πάντα υπάρχει παράθυρο για κάποια μεταγραφή μέχρι τότε» προσέθεσε ο Νορβηγός τεχνικός.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει πρόταση για τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ με προσφορά της τάξης του 1,8 εκ. ευρώ.
Ο «δικέφαλος του βορρά», πάντως, έχει τονίσει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείτα. Η πρώτη θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ότι πωλείται στα 3 εκ. ευρώ και μόνο σε ομάδα του εξωτερικού.
Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Ζε Ρομπέρτο δυσκολεύει για τον Ολυμπιακό μετά την απόφαση που φέρνει την Μίλαν στο Champions League και πιο κοντά επομένως στο Βραζιλιάνο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.