
Συνάντηση Σούπερ Λίγκα-Κωστάκου για τη χορηγία του ΟΠΑΠ, την Τρίτη εκλέγεται πρόεδρος
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρη Κωστάκο είχαν εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκα, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα στο θέμα της χορηγίας για το νέο πρωτάθλημα. Την Τρίτη αναδεικνύεται ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, με φαβορί τον Πέτρο Κόκκαλη και βασικό αντίπαλό του τον Ηλία Δαμήλο.
66
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρη Κωστάκο είχαν εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκα, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα στο θέμα της χορηγίας για το νέο πρωτάθλημα.
Το νέο φορέα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εκπροσώπησαν οι, Π. Κόκκαλης, Γ. Βαρδινογιάννης, Χ. Πανόπουλος, Γ. Ρόκκας, Κ. Πηλαδάκης, Η. Δαμήλος κι ο γενικός διευθυντής Γ. Κυριακός.
Στη διάρκεια της συζήτησης τα μέλη της Σούπερ Λίγκα παρουσίασαν στον πρόεδρο του ΟΠΑΠ τα πλάνα της νέας κίνησης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και τους στόχους που έχουν θέσει για την αναβάθμισή του.
Η θέση του Οργανισμού θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες, καθώς ο κ. Κωστάκος δεν πήρε επίσημη τοποθέτηση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν και με τα όσα διέρρευσαν από τη συνάντηση, η διοίκηση του ΟΠΑΠ βλέπει με ενδιαφέρον την περίπτωση ανάληψης της χορηγίας, εφόσον υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό μέρος.
Την Τρίτη θα γίνει ολομέλεια της Σούπερ Λίγκα, με σκοπό την ανάδειξη του νέου προέδρου. Το φαβορί παραμένει ο Πέτρος Κόκκαλης, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες «παίζει» και το όνομα του Ηλία Δαμήλου της Καλαμαριάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool
- Πώς η κλιματική κρίση απειλεί τη δημοκρατία – Καύσωνες, πλημμύρες και φωτιές διακόπτουν δεκάδες εκλογές
- Μπαλκόνια: Η επικίνδυνη φθορά που κρύβει μοιραίες παγίδες





