Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Κόντρα στη Σπάρτα Πράγας η Ξάνθη το Σάββατο

Κόντρα στη Σπάρτα Πράγας η Ξάνθη το Σάββατο

Το πιο δυνατό φιλικό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της δίνει το Σάββατο (18:00) η Ξάνθη με αντίπαλο την Σπάρτα Πράγας. Η ευρεία νίκη επί της Τέπλιτσε (5-1) προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στα μέλη του τεχνικού τιμ και στους ποδοσφαιριστές που ελπίζουν σε νέα καλή εμφάνιση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

26

Το πιο δυνατό φιλικό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της δίνει το Σάββατο (18:00) η Ξάνθη με αντίπαλο την Σπάρτα Πράγας.

Η ευρεία νίκη επί της Τέπλιτσε (5-1) προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στα μέλη του τεχνικού τιμ και στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, η αυριανή αναμέτρηση με μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Τσεχίας σίγουρα προσφέρεται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τη δυναμικότητα των ακριτών.

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης στο αθλητικό κέντρο του Μπλσάνι.

Το πρωί οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με βαριά μπάλα, τεχνικής, ευλυγισίας και δύναμης. Στην απογευματινή προπόνηση η περισσότερη ώρα αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
Cookies