Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
weather-icon 28o
Εξηγήσεις έδωσε ο Ζιντάν για το επεισόδιο με Ματεράτσι

Εξηγήσεις έδωσε ο Ζιντάν για το επεισόδιο με Ματεράτσι

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε για περίπου 90 λεπτά στο «αρχηγείο» της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη, όπου έδωσε εξηγήσεις για την... κεφαλιά του στο στήθος του Μάρκο Ματεράτσι, στη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

26

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε για περίπου 90 λεπτά στο «αρχηγείο» της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη, όπου έδωσε εξηγήσεις για την… κεφαλιά του στο στήθος του Μάρκο Ματεράτσι, στη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τον 34χρονο Γάλλο περίμεναν έξω από τα γραφεία της FIFA περίπου 50 δημοσιογράφοι, ενώ παρόντες ήταν και μερικοί υποστηρικτές του «Ζιζού», οι οποίοι, φορώντας φανέλες της Εθνικής, φώναζαν συνθήματα για να ενθαρρύνουν τον παλαίμαχο άσο πριν από τη διαδικασία.

Η πενταμελής πειθαρχική επιτροπή της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας θα εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ιταλού αμυντικού, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι εξύβρισε τον Ζιντάν λίγο πριν από την… κουτουλιά.

Ο Γάλλος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με πρόστιμο και αποκλεισμό, παρότι έχει «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια» του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
Cookies