Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού για την οικονομία, λέει ο Γ.Αλογοσκούφης
Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό, παρά τις προόδους που σημειώνονται στην ελληνική οικονομία, δήλωσε ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης, στην εισηγητική του ομιλία, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξαγωγών την Τετάρτη.
27
Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό, παρά τις προόδους που σημειώνονται στην ελληνική οικονομία, δήλωσε ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης, στην εισηγητική του ομιλία, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξαγωγών την Τετάρτη.
Ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι η ελληνική οικονομία δρα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο και υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις που πρέπει να απαντηθούν.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αύξηση των εξαγωγών, τη σημαντική συμβολή του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) στην προσπάθεια αύξησης των εξαγωγών και επισήμανε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων (γύρος Ντόχα) στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου δεν είναι ικανοποιητική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- «Δεν είναι πια μια επιχείρηση, είναι πόλεμος – Είναι πόλεμος πλήρους κλίμακας» λέει το Κρεμλίνο
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- «Σε ποιον ανήκει ο μπακλαβάς;» – Στην UNESCO προσέφυγε η Τουρκία
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442