
Στους Ουίζαρντς «μετακόμισε» ο Σονγκάιλα, στους Σέλτικς έμεινε ο Πιρς
Στην Ουάσινγκτον «μετακομίζει» ο Ντάριους Σονγκάιλα. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Washington Post», ο Λιθουανός φόργουορντ έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Ουίζαρντς. Παράλληλα «Κέλτης» θα παραμείνει για τουλάχιστον πέντε χρόνια ο Πολ Πιρς.
26
Στην Ουάσινγκτον «μετακομίζει» ο Ντάριους Σονγκάιλα. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Washington Post», ο Λιθουανός φόργουορντ έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Ουίζαρντς για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 21 εκατομμύρια δολάρια.
Ο ύψους 2,03μ. απόφοιτος του Ουέικ Φόρεστ αγωνίστηκε πέρυσι σε 62 αναμετρήσεις των Σικάγο Μπουλς, με τους οποίους είχε μέσο όρο 9.2 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ. Προτού φορέσει τη φανέλα των «ταύρων», ο Σονγκάιλα έπαιξε για δύο χρόνια στους Σακραμέντο Κινγκς, όπου είχε μέσο όρο 6.1 πόντους και 3.7 ριμπάουντ.
Παράλληλα «Κέλτης» θα παραμείνει για τουλάχιστον πέντε χρόνια ο Πολ Πιρς, καθώς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Σέλτικς της Βοστώνης, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρεις αγωνιστικές περιόδους.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο αρχηγός των Σέλτικς, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το 2008, θα λάβει 60 εκατομμύρια δολάρια (48 εκατ. ευρώ) βάσει της σχετικής συμφωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μακάμπι: Ανανέωσε Λούντμπεργκ για τρία χρόνια (pic)
- Η Γκρέισι Έιμπραμς είναι η «κόρη από την κόλαση» και έφτασε στην κορυφή του Billboard 200
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας–Μαρίας Παναγιωτοπούλου
- Περιστατικά σαλμονέλας και στην Αττική – Εννέα άτομα στο νοσοκομείο Νίκαιας
- Κοινωνία Ώρα MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης και την περασμένη εβδομάδα

