
Την κολυμβητική του στέγη αποκτά ο Ολυμπιακός στον Πειραιά
Σε συμφωνία ήρθε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και ο Δήμος Πειραιά, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, για τη δημιουργία του κολυμβητηρίου του συλλόγου στο κτήμα Δηλαβέρη. Εκεί θα αποκτήσουν στέγη οι ομάδες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης, καθώς και τα τμήματα υποδομής.
26
Σε συμφωνία ήρθε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και ο Δήμος Πειραιά, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, για τη δημιουργία του κολυμβητηρίου του συλλόγου στο κτήμα Δηλαβέρη.
Εκεί θα αποκτήσουν στέγη οι ομάδες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης, καθώς και τα τμήματα υποδομής.
Από τον Δήμο Πειραιά εκδόθηκε δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει:
«Σε συμφωνία για τους όρους δημιουργίας του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού στο κτήμα Δηλαβέρη κατέληξαν ο Δήμος Πειραιά και ο Ολυμπιακός. Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι του θέματος και οριστικοποιήθηκε η τελική πρόταση που θα τεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.
Από το Δήμο Πειραιά προτάθηκε η αύξηση του ποσοστού πρασίνου στον υπό παραχώρηση χώρο, καθώς και η υπογειοποίηση των θέσεων στάθμευσης, προτάσεις που έγιναν καθ’ όλα δεκτές από τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 9 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Πήρε τη ματσάρα και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση
- Τραμπ: Το αεροσκάφος που του δώρισε το Κατάρ θα είναι έτοιμο την Ημέρα της Ανεξαρτησίας


