
Με θετικό πρόσημο η έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη και το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 11.50 βρίσκεται στις 3.695,73 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,74%.
88
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη και το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης.
Ο γενικός δείκτης τιμών στις 11.50 βρίσκεται στις 3.695,73 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,74%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 26,1 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κινούνται σε θετική τροχιά και τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν της Τεχνολογίας με 1,63%, των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας με 1,37%, των Τραπεζών με 0,99%, των Πρώτων Υλών με 0,93% και των Προσωπικών-Οικιακών Προϊόντων με 0,91%.
Απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων-Ποτών με 0,37% και των Χημικών με 0,01%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,85%, της μεσαίας κερδίζει 0,59% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο 0,62%.
Από τις μετοχές που διακινούνται, 129 ενισχύονται, 28 υποχωρούν και 38 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών
- ΕΛΑΣ: Πολιτικός εμπαιγμός Μητσοτάκη στο ΟΑΚΑ – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν κρύβονται τα ερείπια της εγκατάλειψης
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 76χρονος που κολυμπούσε στην Επανομή
