Ντιαρά, Φαμπρέγας, Καναβάρο, Τζαμπρότα και Έμερσον θέλει ο Καπέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης
Την απόκτηση του Μαχαμαντού Ντιαρά από τη Λιόν επιθυμεί ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καπέλο. Ο παίκτης από το Μάλι, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του ΟΦΗ, αποτελεί διακαή πόθο του Ιταλού, όπως και ο Σεσκ Φαμπρέγας της Αρσεναλ αλλά και οι Καναβάρο, Τζαμπρότα και Έμερσον της Γιουβέντους.
Την απόκτηση του Μαχαμαντού Ντιαρά από τη Λιόν επιθυμεί ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καπέλο.
Όπως αναφέρουν οι ισπανικές εφημερίδες «As» και η «Marca», ο ισπανικός σύλλογος έχει εκφράσει αρκετές φορές μέσα στους τελευταίους μήνες το ενδιαφέρον του για τον αμυντικό μέσο από το Μάλι, το συμβόλαιο του οποίου με τους πρωταθλητές Γαλλίας λήγει το καλοκαίρι του 2009.
Η «As» τονίζει ότι ο Ντιαρά, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του ΟΦΗ, αποτελεί έναν από τους κυριότερους μεταγραφικούς στόχους του Καπέλο, όπως και ο Ισπανός μέσος της Αρσεναλ, Σεσκ Φαμπρέγας.
Από την πλευρά της, η «Marca» υπογραμμίζει ότι ο Ντιαρά επιθυμεί να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν, ωστόσο επισημαίνει πως ο προπονητής των «λιονέ», Ζεράρ Ουγέ, δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει.
Προσθέτει δε ότι ο Καπέλο θέλει να φέρει μαζί του στη «βασίλισσα» τρεις παίκτες με τους οποίους συνεργαζόταν στην Γιουβέντους.
Πρόκειται για τους Καναβάρο, Τζαμπρότα και Έμερσον, οι οποίοι θα μείνουν ελεύθεροι μόνο εάν η «Γιούβε» υποβιβασθεί στην Γ Ιταλίας. Εάν η «μεγάλη κυρία» πέσει στην Β Ιταλίας, τότε η Ρεάλ θα πρέπει να τους αγοράσει από τον ιταλικό σύλλογο.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα