66

Επίσημη πρόταση της ελβετικής Βασιλείας για την απόκτηση του Παναγιώτη Λαγού έχει στα χέρια του ο Γιώργος Σπανουδάκης. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή έχει καταλήξει στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστα Οικονομίδη συναντήθηκε τελικώς την Παρασκευή ο Σάββας Κωφίδης, καθώς το ραντεβού του με τον Σπανουδάκη αναβλήθηκε.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» ενημερώθηκε για τις επαφές που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές που έχει βολιδοσκοπήσει, ενώ συναντήθηκε και με τον εκπρόσωπο του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Νταντσιουλέσκου.

Η πλευρά του παίκτη κάνει προσπάθειες να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει ο ομάδα του για να τον παραχωρήσει στους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, ο ίδιος μάνατζερ πρότεινε στους ανθρώπους του Ηρακλή Ούγγρο επιθετικό, η ταυτότητα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ