
Δευτέρα ή Τρίτη η απόφαση για το σκάνδαλο «στημένων» αγώνων στην Ιταλία
Ολοκληρώθηκε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης «στημένων» αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης, η απόφαση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη.
26
Ολοκληρώθηκε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης «στημένων» αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης, οι πέντε δικαστές αποσύρθηκαν και αναμένεται να συνεδριάσουν το Σαββατοκύριακο, για να καταλήξουν στην πολυαναμενόμενη ετυμηγορία.
Η απόφαση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη, σύμφωνα με πηγές της ιταλικής ομοσπονδίας.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται η Γιουβέντους, η Μίλαν, η Λάτσιο και η Φιορεντίνα, καθώς και 25 φυσικά πρόσωπα -διαιτητές, παράγοντες και πρώην στελέχη της ομοσπονδίας.
Ολοι διακήρυξαν την αθωότητά τους και ζήτησαν την απαλλαγή τους, με μοναδική εξαίρεση τη Γιουβέντους, οι άνθρωποι της οποίας δείχνουν ότι θα είναι ευχαριστημένοι, αν η ομάδα τους υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, αντί για την τρίτη, που ζήτησε ο εισαγγελέας.
Η πρόταση για τις άλλες τρεις εμπλεκόμενες ομάδες είναι υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία και αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Δεδομένη επίσης θεωρείται από πολλούς η αφαίρεση του τίτλου της πρωταθλήτριας 2005-05 από τη «Γηραιά Κυρία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
- Το μυστικό πίσω από ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια κρύβεται σε ένα μικρό ισπανικό μπαρ
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- Δύο συλλήψεις για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα στην Αττική – Αναζητείται 27χρονος


