Την απόφαση της αποχώρησης από την εθνική Γαλλίας πήρε και ο Λιλιάν Τιράμ
Φαίνεται ότι και ο Λιλιάν Τιράμ πήρε την μεγάλη απόφαση, αφού ενώ την περασμένη εβδομάδα δεν θέλησε να απαντήσει εάν σκέπτεται να αποχωρήσει από την εθνική Γαλλίας, την Δευτέρα ήταν πιό σαφής: «Νομίζω ότι για το καλό όλων πρέπει να αποχωρήσω. Σε αυτήν την ηλικία, άλλωστε...»
Φαίνεται ότι και ο Λιλιάν Τιράμ πήρε την μεγάλη απόφαση, αφού ενώ την περασμένη εβδομάδα δεν θέλησε να απαντήσει εάν σκέπτεται να αποχωρήσει από την εθνική Γαλλίας, την Δευτέρα ήταν πιό σαφής:
«Προς το παρόν απολαμβάνω το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως νομίζω ότι για το καλό όλων πρέπει να αποχωρήσω. Σε αυτήν την ηλικία, άλλωστε…»
Προ ημερών, ο Τιράμ απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας «δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση».
Ο 34χρονος μέσος είναι ο κάτοχος του ρεκόρ συμμετοχών στους «τρικολόρ» με 119 διεθνείς αγώνες.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Αλεσάντρο Παγιόλα είναι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague, με τον ΠΑΟΚ να θέλει κι εκείνος να μπει στην… κούρσα.
Ο Λαμίν Γιαμάλ σκόραρε και τραυματίστηκε απέναντι στην Θέλτα, με τους Ισπανούς να περιμένουν τις εξετάσεις του για να δουν αν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο.