Δεν γέμισαν οι τσέπες των παικτών του ΠΑΟΚ, πρόταση μείωσης αποδοχών σε Κωνσταντινίδη
Λιγότερα χρήματα από ό,τι υπολόγιζαν έλαβαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείγμα και αυτό της δυσχερής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ. Δεν ικανοποιεί τον Κωνσταντινίδη η πρόταση μείωσης αποδοχών που του έγινε, κάτι ανάλογο θα προταθεί και στον Τοχούρογλου. Συμφωνία με δύο χορηγούς.
Λιγότερα χρήματα από ό,τι υπολόγιζαν έλαβαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείγμα και αυτό της δυσχερής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ.
Την ίδια στιγμή, ο Παντελής Κωνσταντινίδης δεν φάνηκε να ικανοποιείται από την πρόταση που δέχτηκε από τον Κώστα Ορφανό, ο οποίος τελευταίως εκπροσωπεί την ΠΑΕ, για ανανέωση της συνεργασίας του με τον «δικέφαλο».
Του ζητήθηκε να παραμείνει στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, μειώνοντας τις οικονομικές του απολαβές σε σχέση με την περυσινή σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να ακούσει και ο Κυριάκος Τοχούρογλου στη συνάντηση που θα έχει την Τε΄τάρτη με τον Ορφανό.
Αντιθέτως, σε συμφωνία για χορηγία κατέληξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με κατασκευαστική εταιρεία που θα φέρει στο ταμείο της 20.000 ευρώ αλλά και με τον όμιλο επιχειρήσεων «GLOU», ο οποίος έκανε γνωστό ότι το 30% των εσόδων των τριών καταστημάτων του στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα από 6/7 έως και 14/7, θα διατεθεί στην ομάδα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ