66

Χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνους Βαϊσχάιμερ, Σίλβα, Νασιμέντο, Πάουλο Κόστα και τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, που πήρε άδεια, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη για την επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια» της Α Εθνικής.

«Όλοι μας βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για τον Αρη. Θα δώσουμε όλο μας το πάθος, την ένταση και την αγάπη» τόνισε ο νέος τεχνικός των «κιτρίνων», Γκιγέρμο Όγιος.

«Με τη φώτιση του Θεού και της Παναγίας πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά. Περιμένουμε να έρθουν οι Βραζιλιάνοι και κάποιοι ακόμη παίκτες που θέλουμε, ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί» συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας ότι στο δυναμικό του Αρη θα προστεθούν άλλοι τρεις Ισπανοί ποδοσφαιριστές.

«Συζητάμε με ακόμη έναν παίκτη που παίζει στην Μπαρτσελόνα και δύο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι τρεις αγωνίζονται στις δεύτερες ομάδες» είπε ο Όγιο.

«Αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα είναι να τροφοδοτώ τους επιθετικούς για να σκοράρουν. Όταν, όμως, μου δίνεται η ευκαιρία, σκοράρω και εγω. Η παρουσία του κ. Ογιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Αρη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Φρανσίσκο Χαβιέρ Περάλ Περιάντε ή αλιώς Χαβίτο.

«Είναι φανερό ότι γίνεται κάτι διαφορετικό φέτος στον Αρη. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για στόχους. Υπάρχει όρεξη για πολύ δουλειά» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ