Μέρισμα 0,07 ευρώ/μετοχή από την ΕΥΔΑΠ
Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005 ενέκρινε μεταξύτ άλλων την Παρασκευή η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ. Ο πρόεδρος Κ.Κωστούλας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προοπτικές της εταιρείας.
27
Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005 ενέκρινε μεταξύτ άλλων την Παρασκευή η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ.
Ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Κωνσταντίνος Κωστούλας, τόνισε ότι η εταιρεία εφαρμόζει μια σύγχρονη αναπτυξιακή στρατηγική, που στοχεύει στη διατήρηση και στη συνεχή αύξηση της κερδοφορίας, στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, στον διαρκή επιχειρησιακό εκσυγχρονισμό με υπευθυνότητα για την αειφορία των υδατικών πόρων και γενικότερα την προστασία του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, ο κ. Κωστούλας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για την ενιαία διαχείριση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την Αττική, με τη σταδιακή παραλαβή και επέκτασή τους από την ΕΥΔΑΠ.
Παρουσίασε, επίσης,τ ους κύριους άξονες του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας, όπως σειρά τεχνικών έργων, με κυρίαρχα τα έργα συλλογής και επεξεργασίας λυμάτων στο Θριάσιο Πεδίο και τα εργοστάσια συμπαραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στην Ψυττάλεια.
Ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Βαρθολομαίος επιβεβαίωσε τη δυναμική εξέλιξη και την αναπτυξιακή πορεία της ΕΥΔΑΠ, διατηρώντας, παράλληλα, τον κοινωνικό της χαρακτήρα και αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία όλων των βασικών οικονομικών μεγεθών το 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
- Η σύνδεση γίνεται δύναμη: Πώς η Νova ενδυναμώνει τα νοικοκυριά και επαναπροσδιορίζει το μέλλον της οικιακής σύνδεσης
- «Ο Τελευταίος Πειρασμός» – Ο Γουίλεμ Νταφόε δέχθηκε μίσος για τον ρόλο του Ιησού
- Νέο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό πριν από τη Χάποελ: Νοκ-άουτ και ο Νιλικίνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442