
Ο Ζιντάν δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους εν όψει Βραζιλίας
Για προληπτικούς λόγους ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μετείχε την Πέμπτη στην προπόνηση της Γαλλίας προκειμένου να μην τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στον κρίσιμο προημιτελικό κόντρα στην Βραζιλία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Φρανκφούρτη.
66
Για προληπτικούς λόγους ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μετείχε την Πέμπτη στην προπόνηση της Γαλλίας προκειμένου να μην τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στον κρίσιμο προημιτελικό κόντρα στην Βραζιλία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Φρανκφούρτη.
Ο 34χρονος μέσος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην γάμπα από αντίπαλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία, ο οποίος βρήκε νικητές με 3-1 τους «τρικολόρ», και, σε συνεννόηση με τον Ραϊμόν Ντομενέκ, αποφάσισαν να ξεκουρασθεί.
Ο «Ζιζού» παρέμεινε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Γάλλων, ωστόσο η συμμετοχή του στον προημιτελικό με την «σελεσάο» θεωρείται δεδομένη.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντομενέκ είναι ο αμυντικός Γκαέλ Ζιβέ, για τον οποίο το ιατρικό επιτελείο αναφέρει ότι είναι «ελαφρά ασθενής», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Όσον αφορά στον Βίλι Σανιόλ, ακολούθησε τους συμπαίκτες του στο τροχάδην και στην συνέχεια τους είδε να παίζουν «ποδο-τένις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ασλανίδης: Αν ο Καραμανλής δεν λεγόταν έτσι δεν θα δούλευε ούτε σε στάβλο, όχι να έχει το υπουργείο Μεταφορών
- Οι 15 παραβάσεις που μπορούν να σας κάνουν να χάσετε το δίπλωμά σας και να δώσετε ξανά εξετάσεις
- Στενά του Ορμούζ: Έως έξι μήνες θα απαιτηθούν για την απομάκρυνση των ναρκών, εκτιμά το Πεντάγωνο
- Ο Ράσελ Μπραντ παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με 16χρονη
- Πριγκιπική εναρκτήρια παράσταση για το Βασιλικό θέατρο του Ραμπάτ
- Έξι μαθήματα από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις της Ιστορίας




