
Εάν περάσουμε την Ουκρανία τότε όλα είναι πιθανά, εκτιμά ο Μαρτσέλο Λίπι
Την εκτίμηση ότι εφόσον η Ιταλία προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Γερμανίας, τότε όλα είναι πιθανά για τη «σκουάντρα ατζούρα» εξέφρασε ο Μαρτσέλο Λίπι. «Εάν νικήσουμε την Ουκρανία, τότε όλα μπορούν να συμβούν» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ατζούρι».
66
Την εκτίμηση ότι εφόσον η Ιταλία προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Γερμανίας, τότε όλα είναι πιθανά για τη «σκουάντρα ατζούρα» εξέφρασε ο Μαρτσέλο Λίπι.
«Εάν νικήσουμε την Ουκρανία, τότε όλα μπορούν να συμβούν» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ατζούρι».
«Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων μας, όμως πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε την Ουκρανία. Αν τα καταφέρουμε, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά» συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής.
Σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνει μέρος, η Ιταλία συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί, οπότε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Δεδομένων των εφετινών συγκυριών (ποδοσφαιρικό σκάνδαλο), οι τόνοι στη «σκουάντρα ατζούρα» κρατήθηκαν χαμηλοί από την αρχή της διοργάνωσης.
Τώρα όμως που η είσοδος στην τετράδα φαντάζει απολύτως εφικτή, φαίνεται ότι άπαντες στο ιταλικό «στρατόπεδο» έχουν αναθαρρήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ακόμη ένας νεκρός Αμερικανός στρατιώτης στη Μέση Ανατολή – Σκοτώθηκε στο Ιράκ
- Δεύτερη φορά στην Ιστορία: Η Αργεντινή έμεινε χωρίς τελική στο πρώτο ημίχρονο
- Η Gen Z τελικά πίνει – Απλώς άργησε να… φτάσει στο μπαρ
- Οι καταρτισμένοι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν τη Γερμανία – Αναζητούν καλύτερο εισόδημα και ποιότητα ζωής
- Η Lorde εκτοξεύει πυρά προς το Spotify για νέο ΑΙ εργαλείο – «Δεν το θέλουμε αυτό»
- Διανομείς: Η «κόκκινη κάρτα μετά το νέο εργατικό δυστύχημα – Μεγάλη μοτοπορεία με καπνογόνα και συνθήματα


