66

Την εκτίμηση ότι εφόσον η Ιταλία προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Γερμανίας, τότε όλα είναι πιθανά για τη «σκουάντρα ατζούρα» εξέφρασε ο Μαρτσέλο Λίπι.

«Εάν νικήσουμε την Ουκρανία, τότε όλα μπορούν να συμβούν» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ατζούρι».

«Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων μας, όμως πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε την Ουκρανία. Αν τα καταφέρουμε, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά» συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής.

Σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνει μέρος, η Ιταλία συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί, οπότε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Δεδομένων των εφετινών συγκυριών (ποδοσφαιρικό σκάνδαλο), οι τόνοι στη «σκουάντρα ατζούρα» κρατήθηκαν χαμηλοί από την αρχή της διοργάνωσης.

Τώρα όμως που η είσοδος στην τετράδα φαντάζει απολύτως εφικτή, φαίνεται ότι άπαντες στο ιταλικό «στρατόπεδο» έχουν αναθαρρήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ