Κάτοικος Βαρκελώνης θα παραμείνει τουλάχιστον έως το 2010 ο Ραφαέλ Μάρκες, καθώς υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα έως το 2010. «Η Μπαρτσελόνα ήταν πάντα η προτεραιότητά μου» είπε ο Μεξικανός.
Κάτοικος Βαρκελώνης θα παραμείνει τουλάχιστον έως το 2010 ο Ραφαέλ Μάρκες, καθώς υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα έως το 2010.
Με δηλώσεις του στoν δικτυακό τόπο των «μπλαουγκράνα» μετά τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης, ο Μεξικανός διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε:
«Η Μπαρτσελόνα ήταν πάντα η προτεραιότητά μου. Εχω πιστέψει σε αυτό το πρότζεκτ από την αρχή. Αρχικά ήταν δύσκολα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εξαιρετικά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του Μάρκες, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, μπήκε ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την αποδέσμευσή του, ενώ ο 27χρονος πρώην παίκτης της Μονακό μπήκε στο «κλαμπ» των οκτώ παικτών της Μπαρτσελόνα που έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους έως το 2010.
Αυτοί είναι οι Τσάβι, Κάρλες Πουγιόλ, Βίκτορ Βαλντές, Αντρές Ινιέστα, Ροναλντίνιο, Σαμουέλ Ετό, Ντέκο και Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.