Το καλύτερο δώρο για τους εορτάζοντες Ζιντάν, Ανρί και Βιεϊρά που ανεδείχθη MVP
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Πατρίκ Βιεϊρά τα 30ά γενέθλιά του, ενώ έκανε και το ομορφότερο δώρο στους Ζινεντίν Ζιντάν και Τιερί Ανρί που επίσης γιόρταζαν, πήρε και τον τίτλο του MVP. «Μπορούμε περισσότερα» δήλωσε. Τα εύσημα στους άπειρους παίκτες του Τόγκο έδωσε ο Ότο Πφίστερ που όμως αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι.
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Πατρίκ Βιεϊρά τα 30ά γενέθλιά του, ενώ έκανε και το ομορφότερο δώρο στους Ζινεντίν Ζιντάν και Τιερί Ανρί που επίσης γιόρταζαν (34 και 30 ετών, αντίστοιχα). Ο μέσος της εθνικής Γαλλίας άνοιξε το σκορ στο ματς με το Τόγκο και έδωσε το έναυσμα στους «τρικολόρ» για την πρόκριση στους «16».
«Υπάρχει μεγάλη δυναμική σε αυτήν την ομάδα. Ελπίζω ότι αυτή η πρόκριση θα μας βοηθήσει να παίξουμε πιο ελεύθερα γιατί μέχρι τώρα δεν ήμασταν κακοί.
» Μας πήρε χρόνο και δυσκολευτήκαμε αλλά στο τέλος αποδείξαμε τις ικανότητές μας και πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση» είπε ο Βιεϊρά που κατέκτησε τον τίτλο του MVP, για να… σβήσει με περισσότερη χαρά τα κεράκια στην τούρτα του.
«Είναι αλήθεια ότι σε προσωπικό επίπεδο η επιτυχία αυτή αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση. Νοιώθω ολοένα και καλύτερα» προσέθεσε.
Ο τεχνικός του Τόγκο, Ότο Πφίστερ αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε αφορά στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. Τόνισε όμως ότι είναι υπερήφανος για την αγωνιστική παρουσία των παικτών του στα γήπεδα της Γερμανίας:
«Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν αγωνίζονται καν σε πρώτης κλάσεως συλλόγους. Δεν είμαι απογοητευμένος, κάναμε ένα σπουδαίο ματς απέναντι σε παίκτες παγκσμίου κλάσεως.
» Η πίεση στην ομάδα της Γαλλίας ήταν εμφανής. Σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.