Συμπαράσταση της επιτροπής διαιτησίας της FIFA προς τον γκαφατζή Γκρέιαμ Πολ
Την συμπαράσταση της στον Αγγλο διαιτητή Γκρέιαμ Πολ, εξέφρασε η επιτροπή διαιτησίας της FIFA, δύο ημέρες μετά την «γκάφα» που έκανε ο έμπειρος ρέφερι στον αγώνα της Αυστραλίας με την Κροατία. «Σε 26 χρόνια καριέρας δεν βρέθηκε ποτέ σε ανάλογη κατάσταση, ενώ ποτέ δεν έκανε λάθος τέτοιου είδους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.
Την συμπαράσταση της στον Αγγλο διαιτητή Γκρέιαμ Πολ, εξέφρασε η επιτροπή διαιτησίας της FIFA, δύο ημέρες μετά την «γκάφα» που έκανε ο έμπειρος ρέφερι στον αγώνα της Αυστραλίας με την Κροατία (2-2).
Όπως είναι γνωστό, ο Πολ απέβαλε τον Γιόζιπ Σίμουνιτς με τρεις (!) κίτρινες κάρτες, καθώς σε προγενέστερη παρατήρηση του προς τον Κροάτη αμυντικό, είχε χρεώσει με κίτρινη κάρτα τον Αυστραλό, Κρεγκ Μουρ (!), που επίσης φορά την φανέλα με τον αριθμό 3.
«Σε 26 χρόνια καριέρας, αυτός ο διαιτητής δεν βρέθηκε ποτέ σε ανάλογη κατάσταση, ενώ ποτέ δεν έκανε λάθος τέτοιου είδους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση της επιτροπής και προστίθεται:
«Η επιτροπή αναγνωρίζει το λάθος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν επίσημο παράγοντας του εν λόγω αγώνα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό διαιτητή.
» Τόσο η προσωπικότητα, όσο και η αγάπη του για τον αθλητισμό, θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση».
Ωστόσο, η επιτροπή της FIFA, δεν διευκρινίζει μέσα από την ανακοίνωση, εάν ο Πολ, που είναι διεθνής από το 1997, θα ξανασφυρίξει στο Μουντιάλ της Γερμανίας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του ΖΑΟΝ και στον τρίτον τελικό και επικρατώντας με 3-0 σετ κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στη Volley League Γυναικών.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει μετά την «μάχη» Μονακό – Μπάρτσα, την αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το φαβορί είναι ξεκάθαρο στην αυριανή αναμέτρηση