
Πνεύμα νικητή προσπαθεί να εμφυσήσει στους Ισπανούς ο Αραγονές εν όψει Γαλλίας
Το πνεύμα του νικητή φαίνεται ότι θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο Λουίς Αραγονές εν όψει του αγλβνα με την Γαλλία, που θα κρίνει ποιες από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στην οκτάδα του Μουντιάλ. «Συνεχώς λέω στους παίκτες μου το εξής: Τώρα αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να νικήσουμε όποιον βρεθεί στο δρόμο μας» παραδέχθηκε.
66
Το πνεύμα του νικητή φαίνεται ότι θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο Λουίς Αραγονές εν όψει του αγλβνα με την Γαλλία, που θα κρίνει ποιες από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στην οκτάδα του Μουντιάλ.
«Συνεχώς λέω στους παίκτες μου το εξής: Τώρα αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι, να νικήσουμε τη Γαλλία, τη Βραζιλία, όποιον βρεθεί στο δρόμο μας» παραδέχεται ο Αραγονές, που ευελπιστεί να αποτινάξει από τους «φούριας ρόχας» το… κόμπλεξ που τους διακρίνει στις μεγάλες διοργανώσεις.
«Σέβομαι τη Γαλλία, όμως είμαι βέβαιος ότι θα περάσουμε. Για να προχωρήσουμε σεαυτήν τη διοργάνωση πρέπει να νικήσουμε τους καλύτερους κι η Γαλλία ανήκει σεαυτούς» είπε ο 67χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Επαναλαμβάνω ότι σέβομαι τη Γαλλία, όμως όλοι συμφωνούν πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ανίκητη».
Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία μικρή ανάλυση των «τρικολόρ», λέγοντας:
«Είναι μια σπουδαία ομάδα και υπάρχουν μερικά πράγματα που με ανησυχούν. Αν όμως καταφέρουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να περιορίσουμε τους ποιοτικούς παίκτες των αντιπάλων μας, τότε θα είμαστε καλύτεροι.
» Ο Ζιντάν για παράδειγμα, δεν αντέχει πλέον να παίζει 70 ματς τη σεζόν, όμως σε ένα παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος.
» Επίσης, πιστεύω ότι ο Ντομενέκ θα χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς κι όχι μόνο τον Τιερί Ανρί, όπως έκανε στους δύο πρώτους αγώνες των ομίλων».
Παρότι συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου, Γαλλία και Ισπανία θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε γενικότερο πλαίσιο, από το 1922 έχουν συναντηθεί 28 φορές με την παράδοση μοιρασμένη. Η Ισπανία έχει 11 νίκες, μία περισσότερη από την Γαλλία, όμως υπερτερεί σημαντική στη διαφορά τερμάτων (54 έναντι 32). Εξι ματς έχουν τελειώσει χωρίς νικητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ




