Στην Λιόν για τέσσερα χρόνια ο Σκιλασί με αντάλλαγμα στην Μονακό τον Μονσορό
Τη φανέλα της Λιόν θα φορά ο Σεμπαστιάν Σκιλασί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα καταβάλει στη Μονακό ποσό 3 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα θα της παραχωρήσει με ελευθέρας τον 25χρονο Σιλβέν Μονσορό, τον οποίο είχε αποκτήσει πέρυσι από τη Σοσό αντί 5 εκ. ευρώ.
Τη φανέλα της Λιόν θα φορά ο Σεμπαστιάν Σκιλασί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο 25χρονος παίκτης, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, συμφώνησε με τους πρωταθλητές Γαλλίας, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η υπογραφή των συμβολαίων.
Η Λιόν θα καταβάλει στη Μονακό ποσό 3 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα θα της παραχωρήσει με ελευθέρας τον 25χρονο Σιλβέν Μονσορό, τον οποίο είχε αποκτήσει πέρυσι από τη Σοσό αντί 5 εκ. ευρώ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.