
Δεν πουλάει τον Σορεντίνο η ΑΕΚ κάτω από 1 εκατ. ευρώ
Αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στο θέμα του Στέφανο Σορεντίνο είναι η διοίκηση της ΑΕΚ. Παρά τη συνεχιζόμενη αναφορά από πλευράς των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας στην πιθανή μεταγραφή του, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ειναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν κάτω από 1 εκ. ευρώ.
26
Αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στο θέμα του Στέφανο Σορεντίνο είναι η διοίκηση της ΑΕΚ. Παρά τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στον Τύπο της χώρας του ο Ιταλός τερματοφύλακας, αλλά και τη συνεχιζόμενη αναφορά από πλευράς των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας στην πιθανή μεταγραφή του, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ειναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν κάτω από 1 εκ. ευρώ.
Προς το παρόν, ομάδα που να προσφέρει αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει, αλλά όπως και στην περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο.
Η επιθυμία του Σορεντίνο να επιστρέψει στο campionato είναι γνωστή στους ανθρώπους της ΑΕΚ κι όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του Ντέμη Νικολαΐδη, κανείς δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο σ αυτή, αρκεί να υπάρξουν τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα.
Έτσι όπως είναι τώρα διαμορφωμένη η κατάσταση είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή και ως εκ τούτου τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφια για να καλύψουν την θέση κάτω από τα δοκάρια (Χαλκιάς, Αμπάρης, Ελευθερόπουλος) δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί όντως να έχουν γίνει κάποιες ανεπίσημες επαφές, αλλά τίποτα δεν θα προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα Σορεντίνο.
Η πώληση του Κώστα Κατσουράνη στη Μπενφίκα δρομολογεί άμεσες εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ένωσης. Εκτός του παίκτη που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του διεθνή Έλληνα αμυντικού μέσου, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη και η απόκτηση ενός σέντερ φορ, καθώς και άλλων δύο παικτών στις θέσεις της άμυνας.
Υπάρχει, ακόμα το θέμα Κλέϊτον που βρίσκεται σε εξέλιξη, άσχετα με το ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμαριάς εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως δεν έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από την αθηναϊκή ΠΑΕ.
Όσον αφορά τον επιθετικό της Μπέτις, Ντάνι, ο οποίος ήταν μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ τόνισε πως θα μείνει τελικά στην ομάδα της Ανδαλουσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη
- Το ιστορικό των προθεσμιών και των απειλών του Τραμπ για το Ιράν
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ




