Δίωξη κατά των Γιουβέντους, Μίλαν, Φιορεντίνα και Λάτσιο ασκήθηκε στην Ιταλία
Διώξη κατά της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Φιορεντίνα και της Λάτσιο άσκησε ο αθλητικός δικαστής που ερευνά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Όπως ανακοίνωσε η ιταλική Ομοσπονδία ο Στέφανο Παλάτσι ζητά την προσαγωγή σε δίκη των τέσσάρων συλλόγων.
Διώξη κατά της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Φιορεντίνα και της Λάτσιο άσκησε ο αθλητικός δικαστής που ερευνά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο.
Όπως ανακοίνωσε η ιταλική Ομοσπονδία ο Στέφανο Παλάτσι ζητά την προσαγωγή σε δίκη 30 «αντικειμένων» από τους τέσσερις συλλόγους με κατηγορίες, που είναι δυνατό να επιφέρουν ποινές που θα περιλαμβάνουν από πρόστιμα (το «παραθυράκι» της υπόθεσης), έως αποκλεισμούς και υποβιβασμό στα εθνικά πρωταθλήματα.
Ακόμα όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα στα οποία έχει ασκηθεί η δίωξη.
Η δίκη θα ξεκινήσει την επόμενη Τρίτη, 28 Ιουνίου, στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Ολύμπικο» της Ρώμης και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 2-3 ημέρες. Οσοι καταδικαστούν έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση, η οποία θα εκδικαστεί στις 9 Ιουλίου.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.