
Πέντε ράμματα και 20 ημέρες χωρίς μπάλα ο Πέτρογλου
Πέντε ράμματα χρειάστηκαν για να κλείσει η πληγή μεταξύ δύο δακτύλων του χεριού του Πέτρου Πέτρογλου. Ο διεθνής ακραίος τραυματίστηκε στη βραδινή προπόνηση της Τρίτης μετά απο προσπάθεια για μπλοκ και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες.
26
Πέντε ράμματα χρειάστηκαν για να κλείσει η πληγή μεταξύ δύο δακτύλων του χεριού του Πέτρου Πέτρογλου. Ο διεθνής ακραίος τραυματίστηκε στη βραδινή προπόνηση της Τρίτης μετά απο προσπάθεια για μπλοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ανδρών θα μείνει εκτός προγράμματος ασκήσεων με μπάλα 15-20 ημέρες. Ο Πέτρογλου θα ακολουθεί κανονικά το υπόλοιπο πρόγραμμα προτοιμασίας.
* Την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα γίνει στην Παιανία η επίσημη φωτογράφιση της Εθνικής ανδρών για τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λαζαρίδης: Ο «άριστος» του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, παιδί του κομματικού σωλήνα και διπλοθεσίτης στο Δημόσιο
- Ζαχαριάδης: Αντιδημοκρατικό παραλήρημα Γεωργιάδη, με την κάλυψη Μητσοτάκη – Να αποπεμφθεί
- Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη σε χρήστη του Tik Tok για την 19χρονη στην Κεφαλονιά – Ποιος ο λόγος
- Ιταλία: Κινηματογραφικό «ριφιφί» με ομηρία σε τράπεζα στη Νάπολη μέρα μεσημέρι – Διέφυγαν οι δράστες
- Τσουκαλάς: Ο εγκέφαλος και εμπνευστής της τοξικότητας, της δολοφονίας χαρακτήρων, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης
- «Η Ρόμα ανανεώνει με τον Πελεγκρίνι μέχρι το 2029»

