
Ήρθε στην Αθήνα για να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Ντο Σάντος
Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Φρανσίσκο Ντο Σάντος. Ο Βραζιλιάνος προπονητής βρέθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Βλάση Σταθοκωστόπουλου το παραπάνω ενδεχόμενο.
89
To απόγευμα της Τρίτης αφίχθη στην Αθήνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φρανσίσκο Ντο Σάντος, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, για την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων» την προσεχή αγωνιστική χρονιά.
Ο Ντος Σάντος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος στην πρώτες του δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του τύπου. Δεν παρέλειψε πάντως να καταστήσει σαφές πως γνωρίζει τις αγωνιστικές δυνατότητες των παικτών της ομάδας και ιδιαίτερα πέντε εξ αυτών (Γκόμεζ, Ντάντε, Μαρσελίνιο, Μπάεφ, Πανταλέων), ενώ φάνηκε από τα λόγια του πως έχει αποσπάσει αρκετές πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, μιλώντας με τους Ντάντε και Μαρσελίνιο.
Ο πρώην βοηθός του Μπερνάρντι Ρεζέντε, στην Εθνική Βραζιλίας, ανέφερε: «Ηρθα να μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας για το αν θα αναλάβω προπονητής στον Παναθηναϊκό. Πρώτα θέλω να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο και να δω τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γνωρίζω καλά πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παίζουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Τον Ντάντε, τον Μαρτσελίνιο, τον Μπάεφ, τον Γκόμεζ και τον κεντρικό μπλοκέρ, τον Πανταλέων».
Οταν ρωτήθηκε για το αν θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς να πω κάτι τέτοιο. Εχω παρακολουθήσει αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού να αγωνίζονται, όμως δεν έχω δουλέψει μαζί τους για να βγάλω συμπεράσματα».
Παράλληλα, αναφορικά με τον προηγούμενο τεχνικό των «πρασίνων», Κάρλος Βέμπερ, τόνισε: «Ξέρω από τον Ντάντε και τον Μαρσελίνιο ότι ο Βέμπερ έκανε καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη σεζόν. Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις αυτή τη στιγμή».
Αργά το βράδυ της Τρίτης ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα συναντηθεί με τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, προκειμένου να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δυο ανδρών και στην συνέχεια να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για την προσεχή αγωνιστική χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Περσικός Κόλπος: Εγκλωβισμένα επί τέσσερις μήνες 130 δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς αερίου
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο




