
Η FIFA αποφάσισε να μην τιμωρηθεί ο Κιούελ για την εξύβριση του Μάρκους Μερκ
Κανονικά θα αγωνισθεί ο Χάρι Κιούελ στο ματς της Αυστραλίας με την Κροατία την Πέμπτη στην Στουτγκάρδη. Ο Γερμανός διαιτητής Μάρκους Μερκ κατήγγειλε ότι ο Αυστραλός τον εξύβρισε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βραζιλία, όμως η FIFA αποφάσισε να μην τιμωρηθεί.
66
Κανονικά θα αγωνισθεί ο Χάρι Κιούελ στο ματς της Αυστραλίας με την Κροατία την Πέμπτη στην Στουτγκάρδη.
Ο άσος της Λίβερπουλ κινδύνευε με τιμωρία, καθώς ο Γερμανός διαιτητής Μάρκους Μερκ κατήγγειλε ότι ο Αυστραλός τον εξύβρισε αρκετές φορές μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βραζιλία.
Ο έμπειρος ρέφερι κατέγραψε το συμβάν στην επίσημη αναφορά του προς τη FIFA, αλλά τελικά η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποφάσισε ότι ο Κιούελ δεν θα τιμωρηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης

