
Για εύνοια της Ελβετίας από τη διαιτησία μιλά ο Ντομενέκ
Σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο Ραϊμόν Ντομενέκ. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός αναφέρθηκε στην εύνοια που δείχνουν οι διαιτητές στην Ελβετία, όσον αφορά στους δύο αγώνες του 8ου ομίλου. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ψευδή» τα αποτελέσματα του ομίλου.
26
Σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο Ραϊμόν Ντομενέκ. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός αναφέρθηκε στην εύνοια που δείχνουν οι διαιτητές στην Ελβετία, όσον αφορά στους δύο αγώνες του 8ου ομίλου.
«Πιστεύω ότι οι Ελβετοί ευνοήθηκαν από τη διαιτησία και ειδικά σε δύο περιπτώσεις. Η μία είναι το πέναλτι, που έκανε ο Μίλερ στον Αντεμπαγιόρ, στον αγώνα με το Τόγκο, και το οποίο δεν καταλογίσθηκε, και η άλλη στο χέρι, που έκανε εντός της μεγάλης περιοχής ο ίδιος παίκτης κατά τη διάρκεια του δικού μας αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο Ντομενέκ, που βλέπει τους «τρικολόρ» να απογοητεύουν.
Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ψευδή» τα αποτελέσματα του ομίλου και πρόσθεσε: «Ενα λάθος θα μπορούσα να το δεχθώ. Οταν όμως βλέπω και δεύτερο και μάλιστα προς εύνοια της Ελβετίας, όχι. Επιπλέον, δεν μας κατακυρώθηκε κανονικό γκολ και αναφέρομαι σ΄ αυτό του Βιεϊρά στον αγώνα με την Νότια Κορέα. Δεν είναι δίκαιο, αφού θέτουν εν αμφιβόλω τις προθέσεις αυτών που αποφασίζουν. Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε να παλέψουμε ενάντια και σ΄ αυτό».
Βέβαια, οι «πετεινοί» βρίσκονται στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «16», καθώς τους αρκεί μία νίκη επί του αποκλεισμένου Τόγκο, όμως, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν δείχνουν ότι διαθέτουν τα στοιχεία για να προχωρήσουν στη διοργάνωση.
Εκτός κι εάν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου λειτουργήσουν η εμπειρία που διαθέτουν παίκτες όπως οι Βιεϊρά, Σανιόλ, Μακελελέ, Ανρί και Ζιντάν, αλλά και ο ενθουσιασμός των νεοτέρων Μαλουντά και Ριμπερί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Τζον Φαβρό δεν ήθελε τον θάνατο του Iron Man στο Avengers: Endgame
- Δημόσιο: Τα μυστικά για σύνταξη πριν από τα 62
- Ο εχθρός του εχθρού μου…: Πώς ο πόλεμος των ΗΠΑ στο Ιράν έφερε τις ευρωπαϊκές χώρες πιο κοντά
- Μαριχουάνα… Go!
- Γιατί τα social media επηρεάζουν τόσο πολύ τη ζωή μας;
- Απογραφή ανελκυστήρων: Οι υποχρεώσεις του συντηρητή, οι προθεσμίες και οι έλεγχοι


