26

Προσγειωμένοι παραμένουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Αργεντινής, μετά το θριαμβευτικό 6-0 επί της Σερβίας/Μαυροβούνιο. Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς για τελικές εκτιμήσεις, ο τεχνικός της «μπιανκοσελέστε», Χοσέ Πέκερμαν, ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με την Ολλανδία, το οποίο θα κρίνει την πρωτιά στο γ όμιλο.

Ο Πέκερμαν είδε με μεγάλη του ικανοποίηση την Ολλανδία να κερδίζει την Ακτή Ελεφαντοστού και ταυτόχρονα την ομάδα του να εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. Ωστόσο, απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης στην Φρανκφούρτη.

Εξετάζει, πάντως, πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιφέρει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κυρίως για να ξεκουράσει και να προφυλάξει ορισμένους παίκτες, όπως ο Χάϊντσε, ο Κρέσπο και ο Σαβιόλα.

Ο τελευταίος τόνισε στους δημοσιογράφους ότι αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να ηρεμήσει να σκεφτεί τη συνέχεια: «Το πιο σημαντικό πράγμα για μας είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι».

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Αργετινής, Μάξι Ροντρίγκεζ, επεσήμανε: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι το παιχνίδι με την Ολλανδία. Ο πρώτη μας μεγάλος στόχος είναι να προκριθούμε πρώτοι από τον όμιλό μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ