71

Λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις παραμέτρους σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε στον ΕΣΑΚΕ σχετικά με το έγγραφο που έστειλε η ULEB για την Euroleague, αλλά παραδόξως δεν εμφανίστηκε ποτέ, ζητά από τους συνεργάτες του στο Μαρούσι ο Αρης Βωβός.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ συζήτησε με το διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Αλεξανδρή, ο οποίος είναι και ταμίας της Ένωσης, αλλά και με το δικηγόρο της ομάδας, μελετώντας και συνδέοντας όλο το παζλ της υπόθεσης από την ημέρα που ξεκίνησε, φτάνοντας ακόμη και στη στάση που τήρησε η ελληνική αντιπροσωπεία στη Γενική Συνέλευση της Uleb στην Κωνσταντινούπολη.

Από την στιγμή που το χαρτί υπάρχει, όπως επιβεβαιώθηκε και από τη διοργανώτρια αρχή στη Βαρκελώνη, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό του, ούτως ή άλλως η απόκρυψή του συνιστά μείζον ηθικό -και όχι μόνο- ζήτημα για τη διοίκηση του Αμαρουσίου.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η ίδια είχε θέσει θέμα, αρκετό καιρό πριν ακόμη εξελιχθούν τα πλέι οφ και ξεκαθαρίσει η βαθμολογία, ώστε να θεωρηθεί ότι κινείται με κίνητρο αποκλειστικά το δικό της συμφέρον.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, παρότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, με μοναδική απαίτηση να τηρηθούν για τα πάντα διαφανείς διαδικασίες.

Στο Μαρούσι τηρούν πλέον στάση αναμονής και ενημερώνουν πως θα μιλήσουν πλέον για όλα, όταν υπάρξει διαλεύκανση του θέματος.

Όλα τα υπόλοιπα ζητήματα θα αρχίσουν να τρέχουν μετά το ραντεβού Βωβού – Γιαννάκη τη Δευτέρα, που θα ξεκαθαρίσει το θεμελιώδες ζήτημα του προπονητή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ