66

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Τζον Χάιτινχα στο ημίχρονο του αγώνα της Ολλανδίας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο δεξιός αμυντικός των «οράνιε» αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον μηρό και ζήτησε από τον Μάρκο Φαν Μπάστεν στα αποδυτήρια να αντικατασταθεί.

Ο παίκτης του Αγιαξ δήλωσε μετά το ματς αισιόδοξος ότι θα προλάβει το παιχνίδι με την Αργεντινή στις 21 Ιουνίου, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά αφού εξετασθεί.

«Ελπίζω ότι θα έχω αποθεραπευθεί για τον αγώνα με την Αργεντινή. Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα είναι κάτι δραματικό, γιατί η ομάδα έχει λύσεις. Και οι 23 παίκτες είναι μεγάλης αξίας» δήλωσε ο Χάιτινχα.

Ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο γόνατο αισθάνεται και ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, όμως εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ