
Η ΑΕΚ χάνει τον Πελεκάνο που κατευθύνεται προς Ολυμπιακό
Σίγουρο πρέπει να θεωρείται το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο Έλληνας άσος έχει ήδη στείλει εξώδικο με το οποίο ζητάει τα δεδουλευμένα του από την «Ένωση» και από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την ΚΑΕ θα προχωρήσει σε προσφυγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο.
89
Σίγουρο πρέπει να θεωρείται το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο Έλληνας άσος έχει ήδη στείλει εξώδικο με το οποίο ζητάει τα δεδουλευμένα του από την «Ένωση» και από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την ΚΑΕ θα προχωρήσει σε προσφυγή.
Σύμφωνα, άλλωστε, με πληροφορίες ο Μιχάλης Πελεκάνος έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο και εφόσον δεν ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα από την ΑΕΚ θα καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.
Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του Περιστερίου, προκειμένου η «Ένωση» να χρησιμοποιήσει ως έδρα για τη νέα σεζόν το κλειστό του Περιστερίου.
Η απάντηση των ανθρώπων του Περιστερίου ήταν, όμως αρνητική και πλέον η ΑΕΚ οδηγείται στην ακριβή λύση του ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Καισαριανή: Το σύνορο του κόσμου – Ντοκιμαντέρ του in
- Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα
- Εδώ Όσκαρ, εκεί Όσκαρ: Που βρισκόταν τελικά το βραβείο του σκηνοθέτη του «Mr. Nobody Against Putin»;
- March to Gaza Greece: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τη συνεργασία με το Ισραήλ μετά την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)


