71

Εξαιρετικά αμφίβολη καθίσταται η συμμετοχή του Γκάρι Νέβιλ στον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στην Αγγλία και το Τρίνινταντ. Ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην κνήμη, όπως δήλωσε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο Νέβιλ αποχώρησε κουτσαίνοντας από την προπόνηση των Αγγλων την Τετάρτη στο στάδιο της Νυρεμβέργης.

Ο Σουηδός τεχνικός είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι ως πιθανότεροι αντικαταστάτες του προβάλλουν ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Όουεν Χάργκριβς, ανάλογα με το σχήμα που θα αποφασίσει να παρατάξει στο γήπεδο.

Παράλληλα, ο έρικσον είπε ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Πέμπτη και πως το βράδυ, πριν κοιμηθεί, θα σκεφτεί εάν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στο Τρίνινταντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ