66

Την προειδοποίηση ότι θα κάνει προσφυγή εάν δεν λάβει το ποσό των 90.000 ευρώ που του οφείλονται έστειλε ο Γιουράι Μπούτσεκ στη διοίκηση του Αρη.

Οι «κίτρινοι» ζήτησαν από τον έμπειρο τερματοφύλακα να λύσουν τη συνεργασία τους και εκείνος απάντησε ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και όσων του οφείλονται από τον επόμενο χρόνο συμβολαίου.

Ανταπόκριση δεν υπήρξε και έτσι απειλεί με προσφυγής, που θα είναι η δεύτερη εφόσον συμβεί, μετά εκείνη που κατέθεσε ο Νίκος Σκαρμούτσος.

Για την εστία του Αρη ακούγεται το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αν και τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν επιτρέπουν μεγάλες πολυτέλειες.

Το σίγουρο είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσει στην απόκτηση δυο τερματοφυλάκων αφού πρέπει να καλυφθεί και το κενό της απουσίας του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ