Με 22 παίκτες συνεχίζει η Κόστα Ρίκα μετά τον τραυματισμό του Ζιλμπέρτο Μαρτίνες
Με 22 παίκτες θα συνεχίσει η Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, εξαιτίας του τραυματισμού του Ζιλμπέρτο Μαρτίνες στον εναρκτήριο αγώνα με τη Γερμανία. Ο παίκτης δεν μπορεί να αντικατασταθεί, καθώς οι σχετικοί κανονισμοί της FIFA δίνουν αυτό το δικαίωμα μόνο για παίκτη, ο οποίος είναι τραυματίας, μέχρι την προηγουμένη του πρώτου αγώνα κάθε ομάδας.
Με 22 παίκτες θα συνεχίσει η Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, εξαιτίας του τραυματισμού του Ζιλμπέρτο Μαρτίνες στον εναρκτήριο αγώνα με τη Γερμανία.
«Δυστυχώς, θα είναι δύσκολο για τον Ζιλμπέρτο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, σύμφωνα με τους γιατρούς, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες» είπε ο προπονητής των «τίκος», Αλεσάντρε Γκιμαράες για τον αριστερός οπισθοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπρέσια, όπου θα μεταβεί για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.
Ο Μαρτίνες υποφέρει από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα και αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό του αγώνα με τα «πάντσερ». Ο παίκτης δεν μπορεί να αντικατασταθεί, καθώς οι σχετικοί κανονισμοί της FIFA δίνουν αυτό το δικαίωμα μόνο για παίκτη, ο οποίος είναι τραυματίας, μέχρι την προηγουμένη του πρώτου αγώνα κάθε ομάδας.
Μετά την ήττα της (4-2) από τη Γερμανία, η Κόστα Ρίκα θα αντιμετωπίσει τον Ισημερινό στις 15 Ιουνίου στο Αμβούργο και την Πολωνία στις 20 του μήνα στο Ανόβερο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.