
«Μan of the match» ο Μπράβο και συγχαρητήρια από τον Λα Βόλπε
Όταν ένας παίκτης σημειώνει δύο γκολ στον πρώτο αγώνα της ομάδας του σε Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο. Ο 26χρονος Ομάρ Μπράβο, αναδείχθηκε λοιπόν «Μan of the match», με τον προπονητή του Μεξικό να του δίνει συγχαρητήρια...
26
Όταν ένας παίκτης σημειώνει δύο γκολ στον πρώτο αγώνα της ομάδας του σε Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο.
Ο 26χρονος Ομάρ Μπράβο, ο οποίος μέχρι σήμερα είχε σκοράρει επτά φορές με την εθνική Μεξικού, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Ιράν. Λογικό ήταν, λοιπόν, η αρμόδια επιτροπή της FIFA να του απονείμει τον τίτλο του «man of the match».
Ο προπονητής του, Ρικάρντο Λα Βόλπε είπε για τον αγώνα: «Αυτή η νίκη ανήκει στους παίκτες μου ύστερα από το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν. Πολέμησαν και δεν ήταν νευρικοί. Ο κόσμος μας έδωσε το κίνητρο και πιστεύω ότι ο λόγος που νικήσαμε ήταν η συγκλονιστική συμπαράστασή του στο β΄ ημίχρονο.
»Σε αυτό το διάστημα αρχίσαμε να δένουμε πιο πολύ ως ομάδα μέσα στο γήπεδο και να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 45λεπτο ήμασταν λίγο νευρικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί σίγουρα μας δίνουν ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση».
Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός του Ιράν Αλι Νταεϊ τόνισε: «Δεν παίξαμε άσχημα. Κάναμε δύο λάθη και δεχθήκαμε αυτά τα δύο γκολ. Τώρα δεν έχουμε άλλα περιθώρια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λαλιώτου: Η ΕΛΑΣ θα εντάξει τους εκπαιδευτικούς στο ειδικό μισθολόγιο, με ουσιαστικές αυξήσεις
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα



